ΔΕΥΑΠ: «Δεν εγκρίθηκε η μισθοδοσία πέντε πρώην εργαζομένων που επαναπροσελήφθησαν»

Σήμερα συζητήθηκε στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ η Πράξη της Αρμόδιας Ελεγκτικής Αρχής με την οποία δεν εγκρίθηκε η μισθοδοσία πέντε (5) πρώην εργαζόμενων της ΔΕΥΑΠ οι οποίοι είχαν απολυθεί το 2011 και με απόφαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε η επαναπρόσληψή τους με βάση τη σχετική νομοθεσία, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, «με ανάλογες αποφάσεις των Ελεγκτικών αρχών εκατοντάδες εργαζόμενοι στο σύνολο των ΔΕΥΑ σε όλη την Ελλάδα βρίσκονται στον αέρα.

Εισηγηθήκαμε και αντίστοιχα αποφάσισε το Δ.Σ. να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη Πράξη, οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται και να παρθούν μια σειρά πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος δηλ. της οριστικής πρόσληψής τους.

Συγκεκριμένα θα επαναϋποβάλλουμε τα χρηματικά εντάλματα για έγκριση μαζί με τις αντιρρήσεις μας και έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Τέλος προγραμματίζουμε σε συνεργασία με το Σωματείο των εργαζομένων δράσεις και παρεμβάσεις στα αρμόδια Υπουργεία.

Θεωρούμε άδικο να αμφισβητείται η εργασία των συγκεκριμένων εργαζομένων που είναι απαραίτητοι για την λειτουργία της ΔΕΥΑΠ».

Please follow and like us:
Facebook
Facebook