Δείπνο στο σκοτάδι

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ σε συνεργασία με την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και τη υποστήριξη του καταστήματος «PIAZZA SANTA ROSA» διοργανώνουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2017 ένα «ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ».

Στόχος της διοργάνωσης είναι οι βλέποντες επισκέπτες να ζήσουν την βιωματική εμπειρία της τυφλότητας και να αντιληφθούν τις δυσκολίες της αναπηρίας. Η πρόσληψη του συμβαίνοντος θα πραγματοποιηθεί με τις τέσσερις  από τις πέντε αισθήσεις μας. Η γεύση είναι η πρώτη αίσθηση που θα προσπαθήσουμε να οξύνουμε στους επισκέπτες. Ακολουθούν η αίσθηση της αφής, η όσφρηση και η ακοή.

Οι βλέποντες συμπολίτες μας καλούνται να δειπνήσουν σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Την εξυπηρέτηση θα αναλάβουν εθελοντές και μέλη της Π. Ε. Τυφλών Δυτικής Ελλάδας, κατάλληλα εκπαιδευμένοι. Μετά το δείπνο σε συνθήκες βλεπόντων πια, θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική με πατρινό συγκρότημα.

Η είσοδος θα πραγματοποιείται με καθορισμένο αριθμό δωρεάν προσκλήσεων, κατά σειρά προτεραιότητας, στις οποίες θα συμπεριλαμβάνεται και το γεύμα, μετά από αίτηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας (Αγίου Νικολάου 57-59, Πάτρα, τηλ: 2610-224992) μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2017.

Η πραγματοποίηση της  ανωτέρω  εκδήλωσης  έχει προγραμματιστεί  να  γίνει στις 25 Οκτωβρίου του 2017, ώρα προσέλευσης 7:30 μ.μ. στο κατάστημα  «PIAZZA SANTA ROSA» (Άστιγγος, Νόρμαν & Σανταρόζα).

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook