Γυναικεία υπόθεση οι τρεις πρώτες φοιτήτριες στη Φαρμακευτική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών

Τρεις κοπέλες, όλες από την Πάτρα είναι οι τρεις πρώτες που κατάφεραν να μπουν στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα κορίτσια συγκέντρωσαν υψηλά μόρια και μπήκαν στη σχολή τους, καταλαμβάνοντας αντίστοιχα την πρώτη, τη δεύτερη και τρίτη θέση.
Πρώτη εισήχθη στη Σχολή η Αγγελική Αλεξίου, η οποία συγκέντρωσε 19.087 μόρια. Παρά το γεγονός ότι η Αγγελική μπορούσε να μπει και στην Ιατρική, το όνειρο της να ασχοληθεί με την έρευνα στον τομέα της Φαρμακευτικής την οδήγησε στο να προτιμήσει το εν λόγω τμήμα.
Ήταν μια κοπέλα, που όπως ανέφερε και η ίδια, προσπάθησε πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς αφιερώνοντας αρκετές ώρες στο διάβασμα. Από μαθήτρια του Πειραματικού Λυκείου Πατρών η Αγγελική είναι πλέον φοιτήτρια της Φαρμακευτικής και απόλυτα έτοιμη να δουλέψει για να πετύχει τους στόχους της.

Αγγελική Αλεξίου
Η Πατρινή Παρασκευή Σίνου εισήχθη δεύτερη στη Φαρμακευτική της Πάτρας. Συγκέντρωσε 18.709 μόρια.
Όπως ανέφερε στόχος της είναι να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στην σχολή και στη συνέχεια να κάνει μεταπτυχιακό και να ασχοληθεί και με την έρευνα.
Στην προσπάθειά μου αυτή τη χρονιά είχα και τη σημαντική στήριξη των γονιών μου, αλλά και των καθηγητών στο σχολείο μου (1ο ΓΕΛ) . Επιπλέον, θεωρώ πως για να πετύχεις το στόχο σου, σημασία έχει το πώς διαβάζεις, όχι το πόσο. Πρέπει να υπάρχει ένα πρόγραμμα και να το ακολουθείς πιστά. Τα ξενύχτια περισσότερο φθείρουν παρά βοηθούν. Άλλωστε,για την καλύτερη δυνατή απόδοση, είναι αναγκαίο να είσαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα και υπάρχει ήδη το άγχος και η πίεση από την όλη διαδικασία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρασκευή Σίνου
Τρίτη μπήκε η Χριστίνα – Μαρία Καζάκου, επίσης από την Πάτρα. Κατάφερε να συγκεντρώσει 18.705 μόρια. Η ίδια παραδέχεται ότι «αδιαμφισβήτητα ήταν μια δύσκολη χρονιά γεμάτη άγχος και με πολύ διάβασμα. Παρόλο αυτά κατάφερα με την καθοδήγηση των καθηγητών μου και την στήριξη τις οικογένειάς μου να περάσω στην Φαρμακευτική Πατρών . Είμαι πολύ χαρούμενη , υπερήφανη και ανυπομονώ να ξεκινήσω την φοιτητική μου ζωή. Στόχος μου είναι η επιτυχία στη σχολή».

Μαρία Καζάκου

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook