Γυναίκα ζούσε 4 χρόνια μέσα στα σκουπίδια που είχε σπίτι της

Η Sally-Ann Howell αναγκάστηκε να καλέσει εξειδικευμένη ομάδα με το καλύτερο συνεργείο καθαρισμού της Βρετανίας, αφού οι γείτονές της παραπονέθηκαν για μια άσχημη μυρωδιά που έρχεται από το σπίτι της.

pppp  

Οι τσάντες με δοχεία που περιείχαν περιττώματα γάτας , μπουκάλια ούρων και αντικείμενα είχαν τοποθετηθεί  παντού ακόμα και μέσα στα 2 υπνοδωμάτια της 45χρονης  εμποδίζοντας την να εισέλθει στην κουζίνα της.

p 2

Αντικείμενα και σκουπίδια είχαν συσσωρευτεί στο διαμέρισμα , σκόνη , στρώμα από αράχνες , στοιβαγμένα βιβλία που τα έτρωγαν έντομα , πάχος βρωμιάς στα χαλιά . Δεν υπήρχε μέρος ούτε να κοιμηθεί , στην ουσία δεν μπορούσε να φτάσει απ την κουζίνα στην κρεβατοκάμαρα και από εκεί στην τουαλέτα.

p3

Είπε ότι όλο αυτό ξεκίνησε το 2010, προσθέτοντας: «Η γάτα μου πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή και αυτό ήταν που με οδήγησε στην κατάθλιψη και το άγχος. Τότε γνώρισα και έναν άντρα , βγαίναμε αλλά δεν πήγε και τόσο καλά . Παράλληλα πεθαίνει και άλλη μία γάτα η Mikey  στο κρεβάτι μου , από εκείνη την ημέρα για 2 μήνες κοιμόμουν σε μία καρέκλα στον διάδρομο «.  

p4

«Έχω μια μικρή φωτιά εδώ για να με κρατήσει ζεστή & ένα υποπόδιο για να μπορώ να βάλω τα πόδια μου όταν κοιμάμαι στην καρέκλα με μια κουβέρτα πάνω μου.» Το μοναδικό σημείο που ήταν πεντακάθαρο, χωρίς μια αράχνη ιστού, τσάντα ή ένα σωρό από τα σκουπίδια της γάτας. Προσέθεσε: «Υποφέρω με προβλήματα της ουροδόχου κύστης, το άγχος της ακράτειας και το ότι δεν μπορώ να φτάσω στην τουαλέτα εγκαίρως, άρχισα να έχω ατυχήματα και γιαυτό τον λόγο χρησιμοποιούσα μπουκάλια γεμίζοντας τα».

p5

p6

Τα αριθμητικά στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν έως και τρία εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν έτσι
στη Βρετανία. Ο Tee και ο Caz δήλωσαν ότι οι οι άνθρωποι που συσσωρεύουν πράγματα,  γενικά υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας όπως το άγχος και η κατάθλιψη. Ονομάζονται 
«hoarders» είναι υπερβολικοί στην συλλογή των αντικειμένων ή των ζώων και αδυνατούν να τα αποχωριστούν .

Oι «hoarders» συχνά δεν αναγνωρίζουν ότι έχουν πρόβλημα , ακόμη και αν τα σπίτια τους είναι μερικές φορές τόσο γεμάτο από αντικείμενα που δεν υπάρχει χώρος διαβίωσης .

Ο Caz είπε: «Σεβόμαστε τα σπίτια τους και τα πράγματα τους, δεν πρέπει να θεωρούνται ως «σκουπίδια» γιατί είναι τα υπάρχοντά τους και η ζωή τους».  «Σκοπός είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους με τις συνθήκες τους, προσφέροντας ένα πακέτο μετά την φροντίδα, όπου το ακολουθούν έτσι ώστε ο καθαρισμός να διασφαλιστεί & δεν θα ξανασυμβεί. 

after 1after 2after 3 o

 

 

 

 

 

 

Η Sally είναι πλέον σε θέση να περπατήσει μέσα από το σπίτι της χωρίς να σκοντάψει πάνω από σωρούς σκουπιδιών και να κοιμηθεί ειρηνικά στο κρεβάτι της. Είπε: «Η ζωή μου έχει βελτιωθεί δραματικά, αισθάνομαι πολύ πιο υγιής, πιο ευτυχισμένη.

«Τώρα μπορώ να χειριστώ περισσότερο ακόμα και τον θάνατο της μαμάς μου. Είναι περίεργο γιατί η κατάσταση που ήμουν γινόταν συνήθεια μετά από τέσσερα χρόνια, αλλά τώρα σκέπτομαι: «Πάνε όλα «.

«Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που ζουν όπως ήμουν και αν μπορούν να με δουν και να πουν «Έχει κάνει αυτό «τότε ίσως μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι, πρέπει να έχουν τη σωστή νοοτροπία στο τέλος της ημέρας.

after 3

Οι Τee και Caz, οι οποίοι είναι επικεφαλής του συνεργείου καθαρισμού N Gervais, δήλωσαν ότι η περίπτωση της Sally-Ann ήταν ένα από τα χειρότερα που έχουν δει ποτέ.

Χρειάστηκε περισσότερο από ένα μήνα το ειδικό συνεργείο για να καθαρίσει το σπίτι από τα σκουπίδια. 

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook