Γεροβασίλη για επιχείρηση στα Εξάρχεια: Η αστυνομία δρα όταν διασφαλίζεται το αποτέλεσμα

Με… αιχμές και μια πρόταση όλο νόημα σχολίασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη την τεράστια επιχείρηση «σκούπα» που έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (11.04.2019) στα Εξάρχεια η αστυνομία.

Η αστυνομία δρα μεθοδικά και οργανωμένα, προηγείται μακρά παρακολούθηση για τη συλλογή πληροφοριών και οι επιχειρήσεις διεξάγονται όταν διασφαλίζεται το αποτέλεσμα, τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7. Η φράση της αυτή περί παρακολούθησης και δράσης όταν έχει εξασφαλιστεί το αποτέλεσμα ίσως εκληφθεί ως… «μπηχτή» για την επιχείρηση που έκανε πριν από μέρες το Λιμενικό στα Εξάρχεια και η οποία κατέληξε σε επίθεση από κουκουλοφόρους και τραυματισμό δυο λιμενικών.
Επιχείρηση «σκούπα» στα Εξάρχεια – Συλλήψεις και προσαγωγές
«Η Ελληνική Αστυνομία δρα μεθοδικά και με οργανωμένο σχέδιο για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας», επεσήμανε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφερόμενη στη σημερινή επιχείρηση στα Εξάρχεια.

«Ήταν μία ακόμα επιχείρηση σε συνέχεια προηγούμενης. Σας θυμίζω ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει εξάρθρωση μεγάλης σπείρας στα Εξάρχεια για διακίνηση λαθραίων προϊόντων καπνού και ναρκωτικών», σημείωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Όταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε την επιχείρηση η αντιπολίτευση (σ.σ. έγινε λόγος για «προεκλογική είσοδο στα Εξάρχεια), η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε: «Όταν δεν γίνεται επιχείρηση, ισχυρίζονται ότι δεν αφήνουμε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Όταν γίνεται επιχείρηση ψάχνουν τρόπο να υποβαθμίσουν το γεγονός. Νομίζω ότι είναι πασιφανές ότι δεν θέλουν να υπάρχει θετική είδηση».

«Η αστυνομία συνεχώς ενεργεί και θα συνεχίσει να ενεργεί για να κάνει τη δουλειά της» συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας ότι έχουν προηγηθεί πολλές αστυνομικές επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή.

 

newsit.gr

Please follow and like us:
Facebook
Facebook