Βρες την κατάλληλη βούρτσα για τον τύπο των μαλλιών σου

Η βούρτσα που χρησιμοποιείτε μπορεί να ευθύνεται για προβλήματα όπως τα μαλλιά που σπάνε, δείχνουν ξηρά και τις περισσότερες φορές φριζαρισμένα. Είναι ένα αντικείμενο απόλυτα χρηστικό και το οποίο χρησιμοποιείς κάθε μέρα, κάποιες φορές περισσότερες από μια φορά μέσα στην ημέρα. Είναι λοιπόν λογικό και επόμενο πως δεν χρειάζεσαι μια οποιαδήποτε βούρτσα του εμπορίου που φθείρει και ταλαιπωρεί την τρίχα αλλά την κατάλληλη για τον τύπο των μαλλιών σου, που θα σε βοηθήσει στο styling και θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινή beauty ρουτίνα σου, Σε καμία άλλωστε δεν αρέσει να βλέπει τα μαλλιά να μένουν στην βούρτσα, ούτε να προσπαθεί με τις ώρες να τα ξεμπερδέψει, διαδικασία επώδυνη και επιβλαβής.

Διαφορετικές τρίχες, σχήμα και άλλοι παράγοντες που συνθέτουν το καλύτερο για εσάς εργαλείο.

Στην αγορά υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη, τόσα που μας μπερδεύουν. Αυτό που θέλουμε είναι μια μόνο βούρτσα που να ταιριάζει στα μαλλιά μας και όχι μια διαφορετική για κάθε σκοπό.

Έτσι ανακαλύψαμε ποια είναι η σωστή βούρτσα για τον κάθε τύπο μαλλιών για να σας κάνουμε την ζωή λίγο πιο εύκολη και να έχετε πάντα υγιή και όμορφα μαλλιά.

Φυσικές τρίχες: Πολύ μαλακές, φτιαγμένες συνήθως από τρίχες αγριογούρουνου, ιδανικές για τα λεπτά, ίσια μαλλιά.

Συνθετικές τρίχες: Κατάλληλες για πιο χοντρή τρίχα, δεν δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό και κάνουν το ξέμπλεγμα ευκολότερο.

Μικτές τρίχες: Οι πρώτες βοηθούν στο μασάζ και οι δεύτερες κατανέμουν ομοιόμορφα τα φυσικά έλαια και τα προϊόντα σε όλο το μήκος μέχρι τις άκρες, αλλά και τα προϊόντα. Ο συνδυασμός αυτός είναι ο καλύτερος για κανονικά αλλά και πιο πυκνά μαλλιά

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook