Βασιλικά σπίτια σκύλων αξίας έως 170.000 $

Μια βρετανική εταιρεία σχεδιασμού έχει ξεκινήσει τα πιο πολυτελή σπίτια σκύλων παγκοσμίως, τα οποία φτάνουν να κοστίζουν την εκπληκτική τιμή των 170.000 $

Τα φανταχτερά χειροποίητα αρχοντικά σκυλιών διαθέτουν έξυπνη τεχνολογία που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προσαρμόζουν τη θερμοκρασία όπως απαιτείται,  ακόμη και με δοσομετρητές θεραπείας, τηλεοράσεις και ένα τηλεφωνικό σύστημα τηλεδιάσκεψης.

PAY-PROD-SN_Dogs_luxury_home_4

Κάθε σπίτι χωρίζεται σε δύο δωμάτια, σαλόνι και υπνοδωμάτιο , κατασκευάζεται με υψηλής ποιότητας ξύλο, μάρμαρο και αλουμίνιο.

PAY-PROD-SN_Dogs_luxury_home_11

Χρειάζεται σχεδόν τέσσερις μήνες για να κατασκευάσει κάθε κατοικία σκύλου από την περιοχή, που περιλαμβάνει την Colonial Villa, το Roman Imperial Mansion και το Ισπανικό Palacio.

Τα σπίτια πολυτελείας είναι χτισμένα ανάλογα με το μέγεθος του σκύλου που θα ζήσει εκεί μέσα , συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης των παραθύρων ανάλογα με το ύψος τους ώστε να τους δοθεί μια σαφής εικόνα της επικράτειάς τους.

PAY-PROD-SN_Dogs_luxury_home_3

Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 30,000$  ενώ τα πλήρως εξοπλισμένα και high-end μοντέλα κοστίζουν μέχρι σχεδόν 170,000 $

Η κυρία Ουίλιαμς είπε ότι τα σκυλιά θεωρούνται μέρος των οικογενειών μας και ως τέτοια αξίζουν ένα σπίτι τόσο μεγάλο όσο οι ιδιοκτήτες τους.

«Άρχισα να δουλεύω στα αρχοντικά σκυλιών μου αφού άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί ένα σπίτι σκύλου δεν πρέπει να είναι τόσο κομψό και όμορφο όσο οι ιδιοκτήτες του. Στόχος μας τώρα είναι να δημιουργήσουμε μαγευτικά και βασιλικά σπίτια για σκύλους».

PAY-PROD-SN_Dogs_luxury_home_2

«Οι πελάτες με τους οποίους συνεργαστήκαμε συνήθως έχουν τα σκυλιά τους να ζουν σε κλειστούς χώρους, αλλά βλέπουμε τα αρχοντικά σκυλιών ως τρόπο να προσφέρουμε στα κατοικίδια ζώα τις ανέσεις της εσωτερικής διαβίωσης κάνοντας την εμπειρία να είναι πιο ευχάριστες. »

«Αυτό οδηγεί στο σκυλί να απολαμβάνει να είναι σε εξωτερικούς χώρους ακόμη περισσότερο και να παραμείνει πιο ενεργός, κάτι που συνιστάται ιδιαίτερα από κτηνιάτρους».

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook