Βαρβιτσιώτης: «Δεν πρέπει να τσιμπάμε» στις επικοινωνιακές προκλήσεις της Τουρκίας

«Σε καμία περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση δεν δέχεται γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο», τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας, το βράδυ της Πέμπτης στο τηλεοπτικό σταθμό Action24, ο κ,. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε ότι η ελληνική κυβέρνηση ποτέ δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο και « δεν υπάρχει περίπτωση να το δεχτούμε».

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε, ακόμη, ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία αφορά την υφαλοκρηπίδα και δεν δεχόμαστε καμία άλλη διαφορά. Επεσήμανε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο διπλωματικό πεδίο, δεν επιθυμεί τη στρατιωτικοποίηση της κρίσης, ωστόσο είναι αποφασισμένη, εφόσον χρειαστεί, να υπερασπιστεί την εθνική μας κυριαρχία με κάθε τρόπο.

«Δεν πρέπει να τσιμπάμε» στις επικοινωνιακές προκλήσεις της Τουρκίας, τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «είναι σημαντικό απέναντι στις εθνικές προκλήσεις, να διαμορφώνεται και να συντηρείται ένα εθνικό μέτωπο».

Τέλος, με αφορμή την κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα σχολικά γεύματα, ο κ. Βαρβιτσιώτης σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας θέλει να επιστρέψει στο 2012 και τον κάλεσε αν θέλει να αντιπαρατεθεί με τον κ. Μητσοτάκη, να το κάνει με επιχειρήματα ουσίας και όχι με fake news.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Please follow and like us:
Facebook
Facebook