Αύριο χτυπά το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς

Σχολεία του Δήμου Πατρέων θα επισκεφθούν το πρωί της Δευτέρας, 11 Σεπτέμβρη, ο Δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Οργανισμών, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι και άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής. Θα παραστούν στον αγιασμό για το άνοιγμα των σχολείων, θα ανταλλάξουν ευχές για τη νέα σχολική χρονιά και θα συνομιλήσουν με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, για τα αυξημένα προβλήματα στην Παιδεία.

-Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέα Αθανασόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους, Σοφία Ασπρούλια και Θόδωρο Μουστάκα, τον Πρόεδρο Μιχάλη Τσομπανίδη και άλλα μέλη του Κεντρικού Διαμερίσματος, θα επισκεφθούν στις 8.45 π.μ., το 7ο Δημοτικό Σχολείο (πλατεία Ανδρούτσου).

-Ο Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Δημησιάνος, με τον Πρόεδρο, Θύμιο Αγγελόπουλο και άλλα μέλη του Αρκτικού Διαμερίσματος, θα επισκεφθούν στις 8.15 π.μ. το 43ο Δημοτικό Σχολείο (Αρέθα 180).

-Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς και ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Βουκελάτος με την Πρόεδρο, Ιωάννα Πελεκούδα και άλλα μέλη του Νοτίου Διαμερίσματος, θα επισκεφθούν στις 8.15 π.μ. το 52ο Δημοτικό Σχολείο (Κρύα Ιτεών).

-Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεοδοσία Καββαδία και Γιάννης Κανελλόπουλος, με την Πρόεδρο, Μαρία Νιάρου και άλλα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Ρίου, θα επισκεφθούν στις 8.15 π.μ. το Δημοτικό Σχολείο Ρίου (Σώμερσετ 125).

-Ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς και ο δημοτικός σύμβουλος Π. Βακάλογλου με τον Πρόεδρο, Δ. Αναγνωστόπουλο και άλλα μέλη του Ανατολικού Διαμερίσματος, θα επισκεφθούν στις 8.15 π.μ. το 21ο Δημοτικό Σχολείο (Γερ. Παρασκευοπούλου 1).

-Η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Γκοτσόπουλος και Επ. Δριμάλας, με τον Πρόεδρο, Ανδρέα Κοντογεωργόπουλο και άλλα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, θα επισκεφθούν στις 8 π.μ. το Δημοτικό Σχολείο Δεμενίκων (Ζαλόγγου 21 Δεμένικα).

 

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook