«Αποδείξεις Live». Μένιος Φουρθιώτης

Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου κοντά σας, ζωντανά μόνο με Αποδείξεις! Αυτές είναι οι «Αποδείξεις Live«.

Ο Μένιος Φουρθιώτης επιστρέφει  ανανεωμένος και πιο δυναμικός από ποτέ με την εκπομπή Αποδείξεις Live που θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου και θα κάνει τα μεσημέρια σας ξεχωριστά.

Επικαιρότητα, αποκαλύψεις, πρωταγωνιστές υποθέσεων που συγκλόνισαν και προκάλεσαν συγκίνηση αλλά και πολλές ειδήσεις από τον καλλιτεχνικό χώρο και βέβαια όλα όσα οι άλλοι δεν τολμούν να πουν.

Αποκλειστικές συνεντεύξεις, ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα, με μαρτυρίες αλλά και έγκυρο ρεπορτάζ στα θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης στον παλμό των γεγονότων,  αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών, αλλά και ανθρώπινες ιστορίες που συγκλονίζουν και συγκινούν με θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας ,στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, προσπαθώντας να δώσουν λύση, όπου είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Πλούσιο αλλά πάντα έγκυρο τεκμηριωμένο τηλεοπτικό ρεπορτάζ τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όλη η life style επικαιρότητα Και βέβαια και όλες οι ειδήσεις από το λαμπερό κόσμο της Show Bizz. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει, περιγράφει και σχολιάζει, όλες τις εκφάνσεις της ζωής.

Όχι μόνο τη λάμψη της δημοσιότητας αλλά και τις αθέατες πλευρές της καθημερινότητας, συνδυάζοντας ένα δυνατό τηλεοπτικό «κοκτέιλ», που μας κρατά συντροφιά για 8η χρονιά με τον Μένιο.

Αποδείξεις Live με το Μένιο Φουρθιώτη κάθε Σαββατοκύριακο στη 13:00 το μεσημέρι.

 

Παρουσίαση / Επιμέλεια εκπομπής:
Μένιος Φουρθιώτης

Σκηνοθεσία:

Αργύρης Απυρανθίτης

Συμμετέχουν :

Ευη Βατίδου , Βιβή Παπουτσάκη

Δημοσιογραφική επιμέλεια :
Κυριάκος Θεοδοσίου

Menios

Please follow and like us:
Facebook
Facebook