Αμαλιάδα:Πιθανότατα από σηψαιμία «έφυγε» το βρέφος δυόμιση μηνών

Τραγωδία που δεν περιγράφεται με λόγια για δυο νεαρούς εκπαιδευτικούς στην Ηλεία που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν το δυόμιση μηνών βρέφος τους, πιθανότατα από σηψαιμία. Τα ακριβή αίτια για τον χαμό του μωρού θα διευκρινιστούν από τη νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Σύμφωνα με το patrisnews αργά το απόγευμα του Σαββάτου οι δύο εκπαιδευτικοί, οι γονείς του βρέφους, κοριτσάκι μόλις δύομιση μηνών, διαπίστωσαν οτι το μωρό παρουσιάζει έντονη αδιαθεσία και κάνει εμετούς. Έτσι επισκέφθηκαν παιδίατρο της Αμαλιάδος. Η παιδίατρος εξέτασε το βρέφος και έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο Πύργου.

Οι γονείς με το βρέφος έσπευσαν στον Πύργο. Η κατάσταση της υγείας του βρέφους όπως διαπίστωσαν οι γιατροί στον Πύργο ήταν ιδιαίτερα επιδεινωμένη. Ομάδα ιατρών ανέλαβε άμεσα δράση. Το διασωλήνωσαν, έδωσαν μάχη, αλλά παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Η μητέρα του παιδιού στο άκουσμα της τραγικής είδησης του χαμού του σωριάστηκε λιπόθυμη στην αγκαλιά του συζύγου της.

Τα περί σηψαιμίας, είναι οι πρώτες πληροφορίες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα διαπιστωθούν ύστερα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Τα πολύ μικρά μωρά, επειδή το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, μπορεί να πάθουν σήψη εάν μολυνθούν και δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως το πρόβλημα.

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ

Βαθύς ο πόνος και αδυσώπητος για το αγγελούδι των συναδέλφων μας.Η ΕΛΜΕ ΗΛΕΙΑΣ εκφράζει τα βαθύτερα συλλυπητήριά της στους συναδέλφους μας Ευθύμη και Κατερίνα για την απώλεια της κόρης τους.

Η σκέψη όλων των μελών του σωματείου αυτές τις δύσκολες ώρες είναι δίπλα στην οικογένεια. Το ΔΣ ΕΛΜΕ Ηλείας αποφάσισε: • να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία • στη μνήμη του παιδιού να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook