Αγωγή εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη καταθέτει η Παπακώστα

«Ο Κ. Μητσοτάκης εκτρέφει το αυγό του φιδιού», δήλωσε η Κατερίνα Παπακώστα, συμπληρώνοντας ότι η ίδια εναντιώθηκε στην ακροδεξιά στροφή της ΝΔ και για τον λόγο αυτό διεγράφη και δεν έφυγε, όπως λένε. «Θα καταθέσω αγωγή εναντίον του Κυρ. Μητσοτάκη για τη στοχοποίησή μου», ανέφερε η κυρία Παπακώστα, προσθέτοντας ότι θα καταθέσει την αγωγή ως πρόεδρος του ΝΕΟ.

Η αγωγή θα κατατεθεί σήμερα ή αύριο, είπε επίσης η κυρία Παπακώστα στην τηλεόραση της ΕΡΤ. «Στο όνομα αυτής της αγωγής θέλω να υπηρετηθεί ο σεβασμός ξανά στον θεσμό του βουλευτή», τόνισε και πρόσθεσε ότι ο στόχος ήταν η πολιτική της εξόντωση και απαξίωση, προκειμένου να αναχαιτιστεί το κόμμα που ίδρυσε, όταν έφυγε από τη ΝΔ.

«Είναι θέμα της Βουλής να κρίνει και να αποφασίσει για την αγωγή», είπε ακόμα η κυρία Παπακώστα, χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί, αφού οι αγωγές κατατίθενται χωρίς να χρειάζεται η άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας. Οι βουλευτές θα αποφασίσουν αν δέχονται τις «συνήθεις πρακτικές που λέει η ΝΔ», σημείωσε, πάλι χωρίς να εξηγήσει τι εννοεί.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι μέχρι πρόσφατα ο «κ. Κυρανάκης μας έλεγε «πουλημένους», εμένα πρώτη και καλύτερη. Έδωσαν στη δημοσιότητα τα τηλέφωνά μας με αποτέλεσμα να στοχοποιηθώ εγώ και η οικογένειά μου. Δεν ήταν πάγια τακτική της ΝΔ οι στοχοποιήσεις, όπως είπαν σήμερα». Ανέφερε επίσης ότι ήταν «μακράν η πρώτη στοχοποιημένη από τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ».

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να πει ότι με διέγραψε και όχι, όπως ισχυρίζεται, ότι μετέφερα την έδρα μου», ανέφερε σε άλλο σημείο η κυρία Παπακώστα και έκανε λόγο για ακροδεξιά ηγετική ομάδα της ΝΔ που κάνει ό,τι θέλει στο κόμμα.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook