Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Μπεγουλακίου με την κατάσταση του δρόμου-Οι λακκούβες έγιναν…κρατήρες!

Την απογοήτευση και την οργή τους για την πρωτοφανή εγκατάλειψη και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, απέναντι στην περιοχή τους, εκφράζουν οι κάτοικοι του Μπεγουλακίου και δηλώνουν έτοιμοι για κινητοποιήσεις.
Μετά από 4 χρόνια υποσχέσεων και δεσμεύσεων εκ μέρους του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παύλου Στάμου, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί.
Όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες, η κατάσταση των δρόμων παραπέμπει σε σεληνιακό τοπίο: Οι λακκούβες έχουν πάρει την μορφή …κρατήρων, κάτι που κρύβει τεράστιους κινδύνους για τους οδηγούς και τους διερχόμενους πολίτες.

IMG_20190130_095339 IMG_20190130_095222 IMG_20190130_095235
Ο Δήμος Πατρέων, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του για τη στήριξη και φροντίδα στις λαϊκές γειτονιές, συνεχίζει την απαξίωση της περιοχής του Μπεγουλακίου, που έχει μεταβληθεί σε αποκομμένη ζώνη της Πάτρας,αναφέρουν με ανακοίνωσή τους κάτοικοι της περιοχής.

Ενδεικτική, όπως μαρτυρούν και οι σχετικές φωτογραφίες που παρατίθενται, είναι η κατάσταση των οδών Κουτούζη και Παπαλουκά, που παραμένουν χωματόδρομοι με τεράστιες λακκούβες-λίμνες το χειμώνα και αποπνιχτική σκόνη το καλοκαίρι.

IMG_20190130_095359

Περιμένουμε από τους υποψήφιους Δημάρχους Πατρέων, να πάρουν θέση απέναντι στην απερίγραπτη κατάσταση που βιώνουμε και να τοποθετηθούν υπεύθυνα και δημόσια για το σχεδιασμό τους, σε σχέση και με την περιοχή.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook