Αίγιο: Σπαραγμός στις κηδείες γιαγιάς και εγγονού

Σπαραγμός στις κηδείες γιαγιάς και εγγονού στο Αίγιο. Τα αναπάντητα ερωτήματα αμέτρητα. Η θλίψη ξεχειλίζει. Όπως και η οργή. Η 67χρονη Ευαγγελία και ο μόλις ενός έτους Γιαννάκης που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα και ξαφνικά κηδεύτηκαν το απόγευμα στις Καμάρες.

Εκεί ήταν όλο το χωριό για να τους αποχαιρετίσει. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του μωρού που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε την Κυριακή το απόγευμα όταν το όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε γιαγιά και εγγονό κόβοντας το νήμα της ζωής τους.

Απαρηγόρητη η μητέρα του μωρού που μόλις προχθές καμάρωνε για το μοναχοπαίδι της αποχαιρέτισε το σπλάχνο της και με μια σειρά από δραματικά μηνύματα στα social media.

«Γιαννάκη μου, υποφέρω, πονάω μακριά σου παιδάκι μου. Παιδάκι μου πού είσαι να σε πάρω αγκαλίτσα;» έγραψε η μητέρα του μωρού.

«Αυτός που πήρε τη ζωή του παιδιού και της πεθεράς μου να το πληρώσει. Παλικάρι μου αντίο! Σε έχασα, έφυγες μέσα από την αγκαλιά μου, πεθερούλα μου καλή φύλαγε μου τον μονάκριβό μου, αγάπη μου, άγγελε μου….» συνέχισε.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook