«Έφυγε» ο Αιγιώτης επιχειρηματίας Παναγιώτης – Μάριος Μπομποτσιάρης

Σαν βόμβα έπεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Αιγιώτη επιχειρηματία Παναγιώτη (Pete) Μπομποτσιάρη, αδελφού του γνωστού επιχειρηματία – αρτοποιού Δημήτρη Μπομποτσιάρη.

Ο Παναγιώτης «έφυγε» σε ηλικία 49 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρπενήσι όπου ήταν πάντα η αγαπημένη του απόδραση, ενώ μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από 30 χρόνια και είχε δραστηριοποιηθεί στον επιχειρηματικό τομέα με αλυσίδα εστιατορίων. Είχε εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία στο Raleigh κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό όλων γύρω του.

Τις ημέρες των εορτών, τα Χριστούγεννα, βρισκόταν στο Αίγιο κοντά στην οικογένειά του και μόλις επέστρεψε στην Αμερική, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγο μετά εξέπνευσε από καρδιακή ανακοπή.

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Brown-Wynne Funeral Home, 300 St. Mary’s Street, Raleigh, NC 27605.

Αντί για λουλούδια, έγιναν δωρεές  στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία Αγίας Τριάδας, 5000 Lead Mine Rd., Raleigh, NC 27612.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 12 το μεσημέρι θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 49χρονου Αιγιώτη Παναγιώτη-Μάριου Μπομποτσιάρη, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Η σορός θα βρίσκεται από ώρα 11 π.μ. στον Ιερό Ναό.

Η οικογένεια παρακαλεί αντί ανθέων και στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook