Ένα ακόμα δράμα σοκάρει την Αιτωλοακαρνανία

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του  στην Αιτωλ/νία .  Ειδικότερα  σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  19χρονος καταπλακώθηκε με το τρακτέρ του στη  Σταμνά Μεσολογγίου. Ο 19χρονος που ήταν και ο οδηγός φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ ανετράπη  και τον καταπλάκωσε και του έκοψε το νήμα της ζωής σε τόσο μικρή ηλικία. Ο πατέρας του βρισκόταν στο σημείο, προφανώς θα εκτελούσαν αγροτικές εργασίες όπως είναι φυσικό υπέστη σοκ από το συμβάν . Το δυστύχημα   ερευνά το Α.Τ. Αιτωλικού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 19/08/18

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας, σε αγροτική οδό, όπου 19χρονος ημεδαπός οδηγώντας γεωργικό ελκυστήρα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη  της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Please follow and like us:
Facebook
Facebook