Έλεγχοι από την αστυνομία για παράνομα ποτά σε καταστήματα στην περιοχή του Ρίου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, από κοινού με την Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, πραγματοποίησε στοχευμένους ελέγχους στο Ρίο Πατρών, με σκοπό την καταπολέμηση της διάθεσης νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.

Πιο συγκεκριμένα, το προηγούμενο Σάββατο και την Κυριακή 8 και 9 Ιουλίου στο Ρίο Πατρών, αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνση Ανάπτυξης, ενήργησαν ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατά τους οποίους, ελήφθησαν σε κατάλληλες συσκευασίες, δείγματα αλκοολούχων ποτών.

Τα δείγματα απεστάλησαν άμεσα στο Γενικό Χημείο του Κράτους για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν νόθευση των οινοπνευματωδών ποτών.

Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στη τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
Facebook